Фото без опису

Джерело: Сватова Лучка

Дорогі друзі! Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до флешмобу #МійОберіг, який започатковано за ініціативи відділу культури, молоді та спорту Сватівської міської ради, з нагоди Міжнародного дня вишиванки.

💙💛Мета заходу: збереження та популяризація народних традицій створення та носіння етнічного одягу на всій території України.

📝Умови проведення.

1. Учасники створюють відео за одним сценарієм. Спершу учасник на папері малює узор/елемент орнаменту, який присутній на його вишиванці. Камеру наводять максимально близько до узору. Стоп-кадр. Зміна кадра. Камера переводиться на відповідний елемент орнаменту на вишиванці учасника і відділяється, щоб показати учасника, одягненого у вишиту сорочку.

2. Під відео поставити хежтег #МійОберіг і додати назву міста, яке ви представляєте. Наприклад, #МійОберігСватове, #МійОберігБровари і т.п.

3. Відео надіслати на мессенджер ФБ сторінки Сватова Лучка https://www.facebook.com/profile.php?id=100085672159737 або електронну скриньку svatovaluchka19@gmail.com до 14 травня.

4. 16 травня автор може додатково викласти відео на своїх сторінках у соціальних мережах з відповідним хежтегом.

5. Із окремих коротких відео буде створений спільний відеокліп, який буде розміщений на офіційній сторінці відділу культури, молоді та спорту Сватівської міської ради «Сватова Лучка» 16 травня.