Фото без опису

В рамках Меморандуму про співпрацю Сватівської МВА з Гірською сільською радою Бориспільського району, начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ та директор КП "СВАТОВЕ - БЛАГОУСТРІЙ" Вячеслав ГАРЬКАВЕНКО відвідали виставку HORA GREEN ENERGY 2024, на якій ознайомилися з новітніми розробками енергоефективних та екологічних інновацій в галузі автотраспорту, енергетики для сталого розвитку громад.

https://www.facebook.com/GirskaSilskaRada?locale=uk_UA

«Енергонезалежність: родина - громада - Україна» - під таким девізом відбувся масштабний захід HORA GREEN ENERGY.

Подія відбулася в рамках Тижня сталої енергії, до якого Гірська громада вперше долучилася в цьому році.

Для мешканців та гостей громади енергоефективні рішення презентували компанії «Ромстал Україна», «Епіцентр», EcoFlow.

На виставці екологічного транспорту було представлено 17 електромобілів, більшість - від власників, які охоче ділились досвідом експлуатації, а також електросамокати, електровелосипеди та скутери. За донат відвідувачі мали можливість провести тест-драйв електромобілів від «Ніко Україна» та BMW.

Здобували нові знання на інтерактивних локаціях - компостування та сортування сміття, майстер-класах з робототехніки та розпису еко-торбинок.

Завершилася подія спільним проїздом на підтримку зеленої енергетики. Очолити колону запросили двох мешканців громади на електричних кріслах колісних, що нагадує про важливість інклюзивності та рівних можливостей в суспільстві.

Нагадуємо, що кожен захід, організований Гірською сільською радою є благодійним. Сьогодні було зібрано 4470 грн, котрі будуть передані на потреби Збройних сил України.

#EUSEW2024
Фото без опису
 Фото без опису Фото без опису Фото без опису