Фото без опису

Під час створення Координаційного Центру при Сватівській МВА в м. Бровари одним з завдань його роботи було охоплення послугою надання гуманітарної підтримки мешканцям Луганської області, які тимчасово проживають не тільки в м. Бровари, а і в районах, територіально наближених до адреси розташування Координаційного Центру.

Сватівській гумхаб постійно працює над розширенням території обслуговування луганчан на Київщині. І вже традиційним стало проведення виїзних видач гуманітарної допомоги в районах, наближених до м. Бровари.

14 червня відбулася щомісячна виїзна видача гуманітарної допомоги в с. Гора Бориспільського району. Завдяки сприянню місцевої влади, відповідно до укладеного у 2023 році Меморандуму про співпрацю між Сватівською МВА та Гірською сільською радою, наші земляки-луганчани, які мешкають в цьому населеному пункті отримали продуктові набори від міжнародних партнерів, непродовольчі товари побутового вживання від українського виробника, а родини з дітками – памперси та підгузки від благодійної організації.

Багато слів подяки ми отримуємо від ВПО Луганщини на адресу нашого хабу. Висока оцінка роботи від луганських переселенців є головним стимулом для покращення та підвищення якості надання послуг нашим Координаційним Центром!

Дякуємо за ваші відгуки та зворотній зв'язок! Тільки разом ми подолаємо всі негаразди!

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису