Фото без опису

19 червня 2024 року за ініціативи служби у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації та стаціонарного пункту накопичення та видачі гуманітарної допомоги № 2 у місті Полтаві гуманітарного штабу Лисичанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області 23 внутрішньо переміщених осіб з Луганщини, в тому числі п‘ятеро дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в дитячому будинку сімейного типу Луганської області та проживають у місті Полтава, відвідали інтерактивний пізнавально-розважальний проєкт «Вперед у майбутнє», який відбувся в Полтавській обласній філармонії.

В цьому інтерактивному просторі у дітей відбулося живе спілкування і цікава розмова про майбутнє, як особисто дітлахів так і нашої держави.

У маленьких глядачів була можливість показати свої знання і швидкість мислення, розім’яти м’язи, поспівати і потанцювати разом з артистами обласної філармонії.

Таким чином, відвідування пізнавально-розважальної програми від Полтавської обласної філармонії «Вперед у майбутнє», подарувала дітям багато позитивних вражень, нових знань і навичок, а також можливо вплине на їхній вибір щодо майбутньої професійної кар'єри.

Висловлюємо щиру подяку адміністрації Полтавської обласної філармонії за надані благодійні квитки для внутрішньо переміщених осіб з Луганської області.

Фото без опису Фото без опису