Фото без опису

В рамках укладеного Меморандуму про співпрацю з Бахмутською міської радою делегація представників Сватівської МВА на чолі з начальником Олександром МІТКЕВИЧЕМ та керівники підпорядкованих комунальних установ громади взяли участь в урочистому заході з нагоди 5-ої річниці заснування Бахмутської територіальної громади.

Урочистості відбувалися в чудо-містечку Хансена, с. Колонщина Макарівської ОТГ Бучанського району. В цьому мальовничому куточку Київщини знайшли прихисток не тільки бахмутянські ВПО, тут також проживають люди похилого віку з Луганської області. Завдяки американському меценату Делл Лойд Хансену, благодійний фонд «Місія Хансена в Україні» якого займається будівництвом комфортабельного житла для людей, що в наслідок війни втратили житло, сьогодні люди віку 60+ мають комфортабельні умови проживання, можливість вести маленьке підсобне господарство та проживання у спільноті серед своїх земляків.

Чудовий концерт, виконання патріотичних пісень, слова надії і віри у Перемогу та повернення на свої території лунали сьогодні для внутрішньо переміщених осіб Сходу України.

«Сватівська МВА висловлює щиру вдячність Бахмутській міській раді за плідну співпрацю, взаємодопомогу та дружню підтримку в нелегкі для наших громад часи. Гуртуючись громадами, ми працюємо, щоб забезпечити нагальні потреби наших людей, які постраждали через російську агресію. Війна закінчиться, славетні воїни ЗСУ звільнять території громад, і ми повернемося в наш рідний край, щоб відбудувати та відновити життя Луганщини та Донеччини під українським жовто-блакитним прапором. А дружні міжмуніципальні зв’язки, започатковані сьогодні, стануть продовженням та запорукою спільних дій у майбутньому!» - зазначив Олександр МІТКЕВИЧ, під час вітального слова на урочистому заході.

Публікуємо покликання для подання анкети щодо розгляду можливості отримання житла в чудо - містечку Хансена:

https://share.hsforms.com/11fH9NJmSSheAUVTHkV0rjwqwlic

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису