Фото без опису Фото без опису

27.06.2024 року начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ взяв участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення Волинської області, яку вела Мирослава ЯКИМЧУК, заступник голови Волинської обласної державної адміністрації. Під час розгляду питань порядку денного Олександр Іванович взяв участь у обговоренні питання щодо приміщень, які можуть використовуватися для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб /евакуйованих громадян, які є на території Волинської області.

«Одним з напрямків роботи МВА сьогодні є питання відшукування приміщень, які можна використовувати під тимчасове житло для людей, що виїжджають з тимчасово окупованих територій. Сьогодні ми звернулися до всіх обласних військових адміністрацій, до місцевих органів влади, з деякими вже є певні напрацювання» - зазначив Олександр Іванович.

Доповідь начальника МВА була прийнята до відома членами Координаційної центру при Волинській ОДА та досягнуто домовленості про зустріч з керівництвом ОДА під час запланованого відрядження в м. Луцьк.