Фото без опису

Урочистий захід для луганських ВПО було організовано відділом культури, молоді та спорту Сватівської міської ради у співпраці з т.в.о.начальника Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки Юлією Біловицькою.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ.

Ведучою заходу було проведено невеличкий екскурс до першоджерел створення та зміцнення державності нашої країни, до історії прийняття головного документу держави, розказано про цікаві факти, пов’язані з Конституцією.

В цей урочистий день в Координаційному центрі в Броварах лунав гімн України у виконанні сватівчан: дітей, працівників культури,вокальних колективів Народного дому "Сватова-Лучка" та аматорів народного мистецтва! Цей запис гімну проїхав довгий та небезпечний шлях: працівники відділу культури змогли вивезти фонограму з окупації у 2022 році.

Сльози туги за рідними домівками бриніли на очах учасників заходу, але серця луганчан переповнювали почуття великої гордості за стійкість і мужність української нації, патріотизму та любові до нашої України.

Багато слів подяки від луганських ВПО лунали сьогодні в адресу працівників Сватівського гумхабу, який став локацією для проведення спільних заходів та за короткий час згуртував земляків на Броварщині!

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису