Фото без опису

Протягом тижня 477 ВПО з Луганщини отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, молочних напоїв, гігієнічних наборів, а також шкарпетки, підгузки для дорослих та дітей.

Начальник Сватівської міської військової адміністрації разом з керівниками підпорядкованих підприємств відвідали луганських ВПО, мешканців чудо- містечка Хансена в с. Колонщина Бучанського району та надали допомогу у вигляді продуктових та гігієнічних наборів.

Працівниками Координаційного центру за тиждень було надано 27 консультацій з нагальних питань, у тому числі на телефон «гарячої лінії».

Адміністратор ЦНАПу за тиждень проконсультував 6 ВПО. Було актуалізовано дані в Реєстрі громади по 8 особам, видано 7 Витягів з РТГ.

Відділом соціального захисту населення було надано 8 консультацій з соціальних питань та питань пов’язаних з оздоровленням і відпочинком дітей у літній період 2024 року. Продовжується прийом документів від мешканців Сватівської громади для надання одноразової грошової допомоги.

За безкоштовною консультацією до юриста БФ "Рокада" звернулись 6 осіб.

Відбулися щотижневі групові та індивідуальні заняття з цифрової грамотності для осіб 55+, їх проводить пані Юлія, в.о. директора Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки.

Впродовж тижня працювала дитяча кімната. Дітки ВПО з великим задоволенням змістовно та цікаво проводили в ній дозвілля, поки батьки вирішували нагальні питання в хабі.

На цьому тижні медичним працівником було надано 24 консультації та видано 128 безкоштовних медичних ліків.

Безкоштовну перукарську послугу отримали 5 осіб.

26 червня в знак солідарності з кримськотатарським народом працівники Координаційного центру долучились до Всеукраїнської акції з нагоди Дня кримськотатарського прапора.

З робочим візитом на цьому тижні Координаційний центр відвідали представники благодійної організації з метою подальшої співпраці з реалізації проєкту «Стійкість: Відновлення психосоціального благополуччя».

28 червня для ВПО з Луганщини відділом культури, молоді та спорту Сватівської міської ради у співпраці з т.в.о. начальника Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки Юлією Біловицькою, був організований урочистий захід до Дня Конституції України. Участь у заході взяв начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ.

Адреса Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул. Героїв України, 30. Контактний телефон: 0938035273, Контактний телефон ЦНАП: 0938035276.

Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису