Фото без опису

29 червня начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ на запрошення в.о. міського голови м.Полтава Катерини ЯМЩИКОВОЇ взяв участь у відзначенні Дня м. Полтава та підписав Меморандум про співпрацю і партнерство з Полтавською міською радою.

Крім Сватівщини цього дня на заходи були запрошені очільники ще трьох громад зі Східних областей України: Авдіївська, Куп’янська та Покровська громади. Перед підписанням було проведено представлення та ознайомлення з діяльністю громад, території яких страждають від військової агресії, окупації та російського терору.

Катерина ЯМЩИКОВА, в.о. міського голови зазначила, що Полтава, як і вся Україна, через війну не святкує День міста, а в рамках відзначення цієї дати головною темою урочистостей є підтримка та допомога Силам Оборони, єднання громад у спільній справі розбудови та відновлення України. МІжмуніципальна співпраця, партнерські зв’язки стануть дієвим інструментом для громад в роботі як сьогодні, так і після Перемоги України і повернення всіх територій.

Після офіційної частини підписання Меморандумів гостей запросили на відкриття новоствореного Ветеранського Центру. Створення таких центрів є ефективним інструментом для повернення ветеранів та ветеранок від військової служби до цивільного життя.

«Дякуємо Полтавській міській раді на чолі з Катериною ЯМЩИКОВОЮ за теплий прийом, небайдужість та підтримку Сватівської громади! Впевнений у плідній співпраці та розвитку дружнього партнерства не тільки зараз, а і після Перемоги, на вільній українській Сватівщині!» – зазначив Олександр МІТКЕВИЧ. Також на згадку про зустріч начальник МВА презентував промоційні матеріали нашої громади.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису