Фото без опису

В ході робочого тижня начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ та директор КП «СВАТОВЕ-БЛАГОУСТРІЙ» Вячеслав ГАРЬКАВЕКО завітали з робочим візитом до хабу «Луганщина моя» в м. Львів, яким опікується Старобільська міська військова адміністрація.

Заступниця начальника Старобільської МВА Юлія ЯКУЩЕНКО ознайомила гостей з простором та локаціями, створеними у хабі, також було обговорено проблемні питання, які виникають в роботі гуманітарних центрів, поділилися досвідом та позитивними прикладами залучення гуманітарної допомоги для ВПО від міжнародних донорів та українських благодійних фондів.

Старобільський хаб нещодавно змінив адресу свого розташування в м Львів. Це простір для комфортного перебування як ВПО, так і спеціалістів різних напрямків, які надають свої послуги в ньому. Тож, з нагоди відкриття нової локації хабу, від Сватівської МВА наші колеги отримали невеличкий подарунок – книги для бібліотечного куточка та іграшки для дитячого простору.

Також, на згадку про теплу зустріч земляків та рідний край, сватівчани залишили промоційні матеріали, які будуть долучені до виставкової експозиції «Луганщина моя» в Старобільському хабі.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису