Фото без опису Фото без опису

3 липня під час робочого відрядження в м. Львів начальник Сватівської МВА Олександр Міткевич зустрівся з почесним консулом Литви в м. Тернопіль Ярославом Візняком.

Це не перша співпраця Сватівської громади з Литовською Республікою. Саме наші колеги – муніципалітет міста-побратима Плунге, одними з перших у 2022 році підтримали Сватівщину та оперативно надали допомогу, а пан Ярослав особисто брав участь у питанні організації її отримання.

Ми підтримуємо партнерські зв’язки і сьогодні!

На зустрічі було обговорено поточну роботу Сватівської МВА в умовах окупації території, нагальні потреби громади та організацію роботи Координаційного центру при Сватівській МВА на Броварщині в умовах дефіциту електропостачання. За результатом зустрічі було досягнуто певних домовленостей щодо продовження підтримки Сватівської громади.

На згадку про теплу зустріч та дружні зв’язки, зі словами подяки Литовському Уряду, литовському народові Олександр Іванович презентував промоційні матеріали громади, де відображено життя сватівчан до повномасштабного вторгнення та наслідки російської агресії в сьогоденні.