Фото без опису

05 липня 2024 року за ініціативи Служби у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації та стаціонарного пункту накопичення та видачі гуманітарної допомоги № 2 у місті Полтаві гуманітарного штабу Лисичанської міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області 34 внутрішньо переміщені особи з Луганщини, які тимчасово проживають на території Полтавської області, відвідали авторський проєкт Світлани Кравченко «Хіти України».

Популярні твори корифеїв української пісні та сучасні твори подарували артисти і колективи Полтавської обласної філармонії: тріо бандуристок «Вишиванка», Лариса БОРИСЕНКО, Вікторія БОВТІК, Андрій ДІДЕНКО, Марина ТКАЧЕНКО, Тетяна САДОХІНА та інші.

Відвідувачі концерту з захоплення переглянули концертну програму, з задоволенням поринули у національну музичну культуру України, а атмосфера заходу та виконання творів залишили приємні спогади про проведене з користю дозвілля.

Висловлюємо щиру подяку адміністрації Полтавської обласної філармонії за надані благодійні квитки для внутрішньо переміщених осіб з Луганської області.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису