Фото без опису

5 липня в Координаційному центрі при Сватівській МВА в м. Бровари відбулася моніторингова зустріч представників проєкту USAID Програми «Демократичне врядування у Східній Україні».

Моніторингове оцінювання проводилося паном Корі Джонстоном, спеціалістом з програм у сфері розвитку демократії та врядування, USAID. На зустрічі були присутні регіональний директор проєкту USAID Володимир АРЕДОВ та представники інформаційно-комунікаційного напрямку роботи проєкту, також Євгеній Целіщев, заступник начальника управління міжнародної технічної допомоги Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА.

Гості були ознайомлені з роботою відділу «Центр надання адміністративних послуг» Сватівської МВА, функціонування якого забезпечено завдяки технічній підтримці та допомозі Проєту USAID. Було представлено статистичні складові роботи адміністраторів ЦНАПу, перелік затверджених послуг, продемонстровано спеціальне обладнання для надання адміністративних послуг (мобільні кейси), що буде використовуватися після деокупації Сватівщини.

Пана Корі ознайомили з роботою Сватівського хабу та послугами, що надаються для луганських ВПО. Американського гостя зацікавила історія Сватівського краю - частки української Слобожанщини, його соціально-економічний розвиток та життя громади до повномаштабного вторгнення. Ця інформація була представлена в промоційних фото та відео матеріалах.

По завершенню зустрічі сторони виказали домовленість про подальшу співпрацю в напрямку зміцнення довіри громадян до органів влади шляхом розширення та покращення якості послуг в громадах, які тимчасово окуповані.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису