Фото без опису

Начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ відвідав м. Ужгород, де зустрівся з керівниками переміщених адміністрацій медичних закладів Сватівської громади.

Під час зустрічі з директором КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня» Оленою РИЖЕНКОВОЮ та в.о. директора КНП «Сватівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетяною ВОРОБЙОВОЮ було обговорено проблемні питання у функціонуванні медичних закладів та подальші заходи щодо їх вирішення.

Керівники медичних установ доповіли про напрацювання в питанні перспективи відновлення медичної діяльності на підконтрольній Уряду України території, про стан укладання пакетів медичних послуг з НСЗУ, продемонстрували матеріальний резерв, який буде використовуватися після деокупації, а також резерв гуманітарної допомоги (мед. препарати та мед. засоби), який видається Сватівськими закладами охорони здоров’я у хабах «Луганщина моя», або розсилається Укрпоштою/Новою поштою за запитами луганських ВПО по регіонах України, де люди знайшли тимчасовий прихисток.

Фото без опису Фото без опису