Фото без опису

Вже стало традицією, що у вересні Україна відзначає прекрасне та величне свято День усиновлення, який запроваджено, відповідно до Указу Президента від 27.11.2008 №1088/2008, Мета відзначення цієї дати підкреслити суспільну значущість усиновлення в забезпеченні права кожної дитини на виховання в сім’ї, з метою підтримки та розвитку національного усиновлення.

Кожного дня все більше і більше наших співгромадян відкривають свої серця і двері домівок для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 17 вересня збігається із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. Це свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків, сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, усіх причетних до цієї справи.

04 вересня 2024 року у приміщенні Координаційного центру м. Андрушівка Кремінської МВА начальником служби у справах дітей Сватівської МВА Сватівського району Луганської області, уже традиційно у співпраці з соціальним робітником Кординаційного центру м. Андрушівка Бердичівського району Житомирської області Кремінської МВА, проведено інформаційно-просвітницьку роботу, з нагоди Дня усиновлення, з метою популяризації сімейних форм виховання під гаслом «Кожній дитині - родина», для родин внутрішньо переміщених осіб, які, перемістились на територію Андрушівської міської територіальної громади Бердичівського району Житомирської області.

Присутні під час проведення даного заходу мали можливість переглянути презентацію створену працівниками служби у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації Сватівського району Луганської області, до Дня усиновлення, де коротко розписали усі можливі варіанти сімейного догляду, кроки та перелік документів.

Після перегляду даної презентації присутні мали можливість задати питання представнику служби у справах дітей Сватівської МВА та отримати вичерпні відповіді з порушених питань.

Даний захід став важливою платформою для обміну досвідом, отримання корисної інформації та підтримки людей, які прагнуть взяти на себе відповідальність за майбутнє дітей, позбавлених батьківської опіки.

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Візьміть дитину у свою родину! І не хай разом з цим прекрасним моментом у Вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

Віримо, що спільними зусиллями ми доб’ємося того, щоб кожна дитина мала родину. Чужих дітей не буває і кожен, хто має змогу, повинен зробити все необхідне для того, щоб діти зростали у любові.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя та злагоди.

Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає Ваші серця!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису