Фото без опису

З нагоди Дня Усиновлення, яке відзначається 17 вересня, відповідно до Указу Президента від 27.11.2008 №1088/2008 «Про день усиновлення» та співпадає з днем християнського свята мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, працівниками служби у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації Сватівського району Луганської області, організовано та проведено індивідуальні бесіди за допомогою мобільних застосунків для дзвінків і обміну повідомленнями Viber та WhatsApp з родинами, в яких виховуються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації та вимушено переміщенні у більш безпечні та підконтрольні Уряду України регіони та за кордон.

Це свято всіх усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів і патронатних вихователів – людей із широкою, самовідданою душею та серцем, любові в якому вдосталь для всіх. Такі люди заслуговують на повагу і визнання. Тому під час проведення індивідуальних бесід працівники служби у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації Сватівського району Луганської області привітали зі святом від щирого серця, теплими словами родини, зазначених категорій та обговорили актуальні питання та шляхи їх вирішення.

Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам вихователям і патронатним вихователям!

Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення!

Ви зробили чудовий вибір, подарувавши дитині тепло своєї родини. Нехай ваша любов і підтримка завжди будуть для неї джерелом сили та натхнення."

Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя та злагоди.

Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає Ваші серця! Зичимо всім здоров’я, миру, добра та благополуччя!

Необхідну консультацію з питань сімейних форм виховання Вам надасть служба у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації Сватівського району Луганської області за номером телефону: 0663551053.