Фото без опису

День усиновлення – свято України, яке відзначається 17 вересня, відповідно до Указу Президента від 27.11.2008 №1088/2008 «Про день усиновлення» та співпадає з днем християнського свята мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, що є символічним і уособлює віру в те, що кожна наша дитина буде виховуватися в родині, надію на об`єднання заради цього, всього українського суспільства, плекання в душі кожного із нас великої мудрості і любові до дитини як найціннішого дару нашого життя.

Гарантовані державою права дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування мають забезпечити їм гідне життя, але тільки в тому разі , коли ми – громадяни, небайдужі до дитячих доль допоможемо відкрити нові обрії для малечі, яка має право на щасливе майбутнє.

Відповідно до Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання у Сватівській міській територіальній громаді на 2024-2027 роки, розроблену службою у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації та затверджену розпорядженням начальника Сватівської міської військової адміністрації Сватівського району Луганської області від 13 березня 2024 року № 57, якою передбачено привітання родин, в яких виховуються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації, з нагоди Дня усиновлення (17 вересня), працівниками служби у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації Сватівського району Луганської області здійснена закупівля за кошти місцевого бюджету домашнього текстилю для зазначеної категорії родин, які вимушено переміщенні у більш безпечні регіони України.

Тому на передодні свята родини, в яких виховуються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей Сватівської міської військової адміністрації, з залученням логістичної компанії ТОВ «Нова пошта» отримали подарунки у вигляді домашнього текстилю та Листи-подяки підписані начальником Сватівської міської військової адміністрації Сватівського району Луганської області за самовідданість, турботу та любов до дітей.

Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки вихователі і патронатні вихователі! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги і вдячності з нагоди Дня усиновлення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зичимо всім здоров’я, миру, добра та благополуччя!