Фото без опису

Координаційний центр продовжує надавати всебічну підтримку внутрішньо переміщеним особам з Луганської області, зосереджуючись на задоволенні їхніх гуманітарних, соціальних та інформаційних потреб.

З 23 по 27 вересня 2024 року для працівників центру та ВПО з Луганської області, які обслуговуються в Координаційному центрі, тиждень пройшов активно. На цьому тижні були здійснені вже традиційні виїздні видачі гуманітарної допомоги в с. Гора, Бориспільського району, смт. Бородянка, с. Колонщина, Макарівської громади, а також працівники завітали до ВПО з Луганської області які знаходяться в психоневрологічному інтернаті з геріатричним відділенням м. Бородянка, для надання їм допомоги.

Отже, за результатами тижня ВПО з Луганщини, які обслуговуються в центрі отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів, дитячого харчування та памперсів для дорослих, становить 310 осіб.

Також на цьому тижні начальник Сватівської МВА Олександр Міткевич та працівники адміністрації відвідали «Центр життєстійкості» Димерської селищної територіальної громади, Вишгородського району. Зустріч була присвячена обговоренню умов отримання соціальних послуг з формування життєстійкості незахищених верств населення для ВПО з Луганської області та можливості співпраці з центром.

Працівниками Координаційного центру за тиждень було надано 37 консультацій з нагальних питань у тому числі на телефон «гарячої лінії». Протягом тижня відділ «Центр надання адміністративних послуг» надавав консультації та вів роботу з актуалізації даних в Реєстрі громади, видавав Витяги з РТГ. Відділом соціального захисту населення проводиться робота з інформування та консультування ВПО з Луганської області з соціальних питань та питань пов’язаних з отриманням гуманітарної допомоги.

Також, протягом тижня медичним працівником було надано 46 консультації, та видано 513 безкоштовних медичних ліків для ВПО, які проживають в м. Бровари.

Продовжуються групові та індивідуальні заняття з цифрової грамотності, які проводить пані Юля в.о. директора Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки. Наразі ця послуга має попит, заняття протягом тижня відвідали 17 осіб. Нагадуємо, що заняття з цифрової грамотності проводяться кожного тижня у вівторок та середу.

Адреса Координаційного центру: Київська область, м. Бровари, вул.. Героїв України, 30. Контактний телефон: 0938035273, Контактний телефон ЦНАП: 0938035276. Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису