Фото без опису

Свято тих, хто першими у 2014 році стали на захист суверенітету та незалежності України, і тих сміливих та самовідданих, хто взяв до рук зброю після початку повномасштабного вторгнення у кривавому лютому 2022 року. Саме ви сьогодні, ризикуючи собою кожної миті в горнилі війни, виборюєте наше право на життя.

Завдяки відвазі українських захисників ми маємо можливість проживати свої будні, завдяки їхній сміливості у нас є можливість проводити свій час в колі родин, ми дихаємо «свободою», ми слухаємо український контент і спілкуємося рідною мовою, саме завдяки нашим Героям існує українська держава сьогодні.

Щодня українці моляться за кожного і кожну, хто зараз на фронті. Бажаємо Вам Божого благословення, хай оберегом Вам буде мамина молитва, любов та шана коханих - підтримкою в тяжкий час, а радість в дитячих очах - надихає в щоденній боротьбі.

Низький уклін батькам, чиї сини і доньки боронять нашу свободу. Дякуємо за те, що виховали гідних дітей нашої Батьківщини. Саме вони пишуть чергову сторінку історії незламності України.

З сумом та тугою схиляємо голови, вшановуючи тих, хто віддав життя заради Перемоги. Вічна слава та пам'ять Героям!

Сьогоднішній день – це ще один день, який наближає Україну до Перемоги. Наша віра в цьому - незламна. Впевнений, і над нашими громадами вже скоро зійде українське сонце, і над нашою Сватівщиною замайорять жовто-блакитні прапори, відродиться і розквітне життя на землях, потоптаних чоботом окупанта! Бо справедливість завжди Перемагає!

Ще раз вітаю наших захисників. Велика та щира подяка кожному і кожній, хто сьогодні є щитом для українського народу. Бажаю всім українцям Перемоги, міцного здоров’я, хай ваші домівки оминають негаразди, хай буде мирним та щасливими наше майбуття!

Начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ