Фото без опису

З нагоди відзначення Дня Захисників та Захисниць України в Координаційному центрі при Сватівській МВА в м. Бровари відбувся урочистий захід « Україна – земля Героїв».

Т.в.о. начальника Відділу культури молоді та спорту Сватівської міської ради Аліна РАТІЙ від імені жителів Сватівської громади привітала зі знаменним святом всіх захисників – сватівчан та провела ракурс в історію боротьби та становлення української незалежності.

На прямому включенню з присутніми в залі був сватівчанин, Протоієрей отець Дмитро, який з 2022 року служить капеланом у одному з підрозділів на фронті. У світле свято Покрови Пресвятої Богородиці у спільній молитві з о. Дмитром присутні в залі просили Божої допомоги, витримки та сили духу для наших Захисників, для всіх українців, молилися за мир та спокій в Україні.

Листами подяки начальника Сватівської МВА Олександра МІТКЕВИЧА було відзначено наших земляків - захисників, які з честю та гідністю несуть свою службу у лавах ЗСУ.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять загиблих українських воїнів. Після урочистої частини було покладено квіти до пам’ятнику «Голуб миру», присвяченому захисникам України, учасникам АТО /ООС на центральній площі в м. Бровари.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису