Фото без опису

В межах реалізації проєкту «Діалог з бізнесом», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським для оперативного вирішення поточних проблемних питань підприємців на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, 18 жовтня о 10 годині в режимі онлайн відбудеться зустріч на тему: «Бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП».

Мета зустрічі – визначення проблемних питань, які виникають під час бронювання працівників та комунікації з територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки. Для оперативного вирішення поточних проблем такі онлайн-зустрічі з підприємцями проводитимуться щотижнево.

Із проблемними питаннями і пропозиціями підприємці можуть звернутися, попередньо заповнивши гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/GomhqjfDcN92a6SJ6 Обов’язково у формі потрібно зазначати короткий зміст питання, яке потребує розгляду.

Приєднання до Zoom-конференції за посиланням: http://surl.li/hftomm. Ідентифікатор конференції: 775 7249 5008. Код доступу: 8ukHdZ.