Фото без опису

Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації з метою підтримки товаровиробників Луганщини ініційовано розроблення та формування каталогу «Зроблено в Україні: виробники Луганської області». Каталог покликаний надати замовникам інформацію про наявних регіональних товаровиробників і сприяти збільшенню попиту на товари, вироблені підприємствами Луганщини.

З метою формування Каталогу пропонуємо представникам малого і середнього підприємництва долучитися до заповнення анкети (додається) з метою збору пропозиції від бізнесу.

ДОВІДКОВО: Указом Президента України від 26.01.2024 № 31/2024 започатковано Всеукраїнську економічну платформу «Зроблено в Україні», головною метою якої є підтримка виробництва та споживання українських товарів.

Платформу створено для постійної комунікації та координації взаємодії державних органів, представників релокованих підприємств, вітчизняного бізнесу (великого, середнього, малого), громадських об’єднань підприємців, іноземних інвесторів, політичних діячів, вчених, експертів.

Платформа «Зроблено в Україні» стала майданчиком для забезпечення ефективного діалогу та об’єднання зусиль влади й бізнесу, стимулювання ділової активності українських виробників, популяризації та просування українського продукту, покращення інвестиційного клімату.

Платформа «Зроблено в Україні» - це потужний крок з боку держави в плані допомоги бізнесу з виходом на нові закордонні ринки, а також можливість покращення бізнес-клімату в Україні. Кожен українець має змінити свої споживчі звички і звертати увагу, де вироблений продукт, надаючи перевагу українському, місцевому товаровиробнику.

Інформацію (анкети) просимо надсилати Сватівській міській військовій адміністрації на електрону пошту: svatove@loga.gov.ua у термін до 01.12.2024 р.