Фото без опису

Начальник Сватівської МВА Олександр МІТКЕВИЧ взяв участь у XVIIІ Українському муніципальному форумі «Єдність для Перемоги та відновлення України». Сватівська громада більше 10 років є членом Асоціації міст України. До окупації громади м. Сватове не одоразово брало участь у спільних з АМУ проєктах. Впевнені, що і після деокупації, будемо спільно працювати над розвитком та відновленням Сватівщини!

https://www.facebook.com/auc.org.ua

21 жовтня 2024 року розпочав роботу XVIIІ Український муніципальний форум «Єдність для Перемоги та відновлення України», організований Асоціацією міст України.

З вітальними словами до учасників Форуму звернулися:

Віталій Кличко, Голова Асоціації міст України, Київський міський голова,

Катаріна Матернова, Посол European Union in Ukraine,

Карло Формоза, Надзвичайний і Повноважний Посол Італійської Республіки в Україні,

Олександр Корнієнко, Перший заступник Голови Верховної Ради України,

Тім Пранге, Повірений у справах Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні,

Модерував відкриття Форуму Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

Віталій Кличко підкреслив важливість єднання з міжнародними партнерами та всередині країни заради якнайшвидшої Перемоги України та відновлення. Він розповів про роботу Асоціації міст України для посилання спроможності кожної громади, а також закцентував увагу на необхідності захисту службовців і посадовців муніципалітетів від тиску правоохоронців, силових структур.

«Сьогодні масово через численні оперативні дії правоохоронців, їх клопотання до судів, заблокована робота багатьох муніципалітетів чи комунальних підприємств. Люди або відсторонені, або обмежені в виконанні своїх обов’язків, або деморалізовані. Часто це ті фахівці, яких ніким замінити для надання необхідних мешканцям послуг. Правління Асоціації міст України ухвалило рішення про посилення юридичної служби Асоціації, щоб допомогти всім, хто цього потребує», – наголосив Віталій Кличко.

Робота Форуму продовжується за Програмою:

21 жовтня 2024 – День Діалогу,

22 жовтня – День Єдності.

Детальніше про відкриття XVIIІ Українського муніципального форуму на сайті Асоціації міст України за посиланням у першому коментарі.

Верховна Рада України

Ambasciata d'Italia in Ucraina - Посольство Італії в Україні Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kyjiw

#StopWar #SaveUkraine #ВсеБудеУкраїна #МістоЗаМісто #АМУ #AUC

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису