Фото без описуВідповідно Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” скликати 24 грудня 2020 року о 1000 годині пленарне засідання 2 сесії Сватівської міської ради 8 скликання.

Провести пленарне засідання 2 сесії Сватівської міської ради 8 скликання у залі засідань Сватівської міської ради за адресою: Луганська область м. Сватове, пл. 50-річчя Перемоги, 36.

Винести на розгляд сесії міської ради наступні питання:

1. Про затвердження Регламенту Сватівської міської ради 8 скликання.

2. Про місцевий бюджет Сватівської міської ради на 2021 рік.

3. Про затвердження Плану регуляторної діяльності на 2021 рік.

4. Про затвердження місцевих Програм.

5. Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Сватівської міської ради.

6. Про затвердження Положень про відділи та служби Сватівської міської ради.

7. Про надання дозволу громадянам на підготовку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Сватівської міської ради Луганської області.

8. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам міста по Сватівській міській раді Луганської області.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на території Сватівської міської ради Луганської області, та передачу у власність громадянам земельних ділянок на території Сватівської міської ради Луганської області.

10. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, на території Сватівської міської ради Луганської області, та передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Сватівської міської ради Луганської області.

11. Різне.


Сватівський міський голова Віта СЛІПЕЦЬ

оргвідділ