РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від  08 лютого  2021  р.                                м. Сватове                                                    №29   

 

Про скликання  третьої  сесії Сватівської міської ради

Луганської області восьмого скликання

 

            Керуючись п.п. 20 ч. 4 ст. 42, 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

  1. Скликати 18 лютого 2021 року о 10-00 годині у великій залі засідань міської ради третю сесію Сватівської міської ради восьмого скликання за адресою: пл. 50-річчя Перемоги, 36.

 

  1. Внести до проекту порядку денного третьої сесії міської ради питання:

 

  1. Про затвердження плану роботи Сватівської міської ради на 2021 рік.
  2. Про внесення змін до  місцевого бюджету Сватівської міської територіальної громади на 2021 рік.
  3. Про затвердження Порядку розроблення цільових програм, фінансування, моніторингу та звітності про їх виконання у Сватівській міській раді.
  4. Про затвердження Програми навчання на замовлення медичних спеціалістів у ДЗ «Луганський державний медичний університет» на 2021 рік.
  5.  Про затвердження Програми підтримки жителів Сватівської територіальної громади, які хворіють на цукровий діабет  на 2021 рік. 
  6. Про затвердження «Програми розвитку Комунального підприємства «Сватове–благоустрій» на 2021  рік».
  7. Про  затвердження штатного розпису по загальному та спеціальному фонду, залишку коштів на початок року спеціального фонду, надходження та видатки спеціального фонду Сватівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на 2021 рік.
  8. Про прийняття до комунальної власності безхазяйного нерухомого майна.
  9. Про погодження видобування корисних копалин місцевого значення.
  10. Про затвердження Структури та загальної чисельності апарату Сватівської міської ради та її виконавчих органів в новій редакції, умов оплати праці, Положення про Службу формування та ведення реєстру територіальної громади, Положення про порядок преміювання працівників апарату Сватівської міської ради та її виконавчих органів та Положення про порядок виплати матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань працівникам апарату Сватівської міської ради та її виконавчих органів.
  11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр.  Бардаковій Олені Анатоліївні для ведення особистого селянського господарства за адресою:с. Містки, вул. Андріївська, 74, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміни її цільового призначення гр. Борзилу Миколі Миколайовичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: Луганська область, м. Сватове, вул. Успенська, 4б.
  13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Гірману Анатолію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою:с. Гончарівка, контур №40а, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Гірман Тетяні Юріївні для ведення особистого селянського господарства за адресою:с. Хомівка, контур №710 Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Денисенко Тетяні Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті, пай №1040), яка розташована за межами населених пунктів Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Денисенко Тетяні Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті, пай №1051), яка розташована за межами населених пунктів Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Деркач Валентині Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті, пай №1043), яка розташована за межами населених пунктів Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Деркачу Олегу Миколайовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті, пай №1042), яка розташована за межами населених пунктів Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Дмитрієву Едуарду Михайловичу для ведення особистого селянського господарства  за адресою:с. Гончарівка, контур №689 Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Дмитрієвій Вікторії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства за адресою:с. Хомівка, контури №560, 562, 563 Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Заїка Григорію Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті, пай №1052), яка розташована за межами населених пунктів Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Заїка Наталії Віталіївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті, пай №1045), яка розташована за межами населених пунктів Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Карповій Марії Євсевіївні для ведення особистого селянського господарства за адресою: Луганська область, Сватівський район, с. Рудівка, вул. Молодіжна, 2.
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лойку Олександру Володимировичу у власність для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою:м. Сватове, вул. Красноріченська, б/н Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Мальцевій Тетяні Григорівні для ведення особистого селянського господарства за адресою:с. Хомівка, контури №560, 562, 563 Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Матвієвській Альоні Володимирівні для ведення особистого селянського господарства за адресою:с. Містки, контур №6а, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мерщанському Павлу Сергійовичу у власність для будівництва індивідуальних гаражів,  яка розташована за адресою: Луганська область, м. Сватове, кв Мирний, б/н.
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 1,0000 га у власність для ведення особистого селянського господарства  гр. Обломій Наталії Вікторівні, розташованої в межах населеного пункту с. Містки, контур №154 Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Палаткіну Сергію Михайловичу для ведення особистого селянського господарства за адресою:с. Гончарівка, контур №40а Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Паюнову Сергію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою:Луганська область, Сватівський район, с. Рудівка, пл. Перемоги, 3.
  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Погрібатько Тетяні Іванівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: Луганська область, Сватівський район, с. Рудівка, вул. Садова, б/н.
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Проскуріну Миколі Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Луганська область, Сватівський район, Сватівська міська рад.
  33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Пукало Катерині Тихонівні у власність для ведення особистого селянського господарства, яка розташована за адресою: с. Рудівка, вул. Молодіжна, б/н Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  34. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Свербиненку Миколі Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Луганська область, Сватівський район, с. Рудівка, пров. Партизанський, 20.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Скрипнику Володимиру Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою:с. Гончарівка, вул. Центральна, 28 Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Таранцову Леоніду Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою:с. Гончарівка, вул. Сонячна буд. 47 Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Таранцову Леоніду Івановичу для ведення особистого селянського господарства за адресою:с. Гончарівка, вул.. Сонячна б/н Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Харебіній Людмилі Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті, пай №1044), яка розташована за межами населених пунктів Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Чернобабенку Олександру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою:с. Містки, вул. Андріївська, 183, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Шапарь Олені Іванівні для ведення особистого селянського господарства за адресою:с. Містки, контур №6а, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,2000 га у власність для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) гр. Шкабурі О.О., розташованої в межах населеного пункту (контур 689) с. Гончарівка Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області.
  42. Різне.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря Сватівської міської ради  Т. БЕРВЕНО.

 

 

 

Сватівський міський голова                                                      Віта СЛІПЕЦЬ