Фото без описуВ усі часи окремим людям була притаманна така негативна риса, як підступність. Вона сприяла втіленню в життя багатьох нешляхетних намірів. Нажаль, такі люди зустрічаються і в Сватівській громаді.

Вже багато років творчі колективи спільно проводили час в етноцентрі «Слобожанська хата», який діє при Сватівській міській раді. Приміщення, де розташований етноцентр облаштоване тематичними декораціями, сучасними меблями, технікою. Відвідувачі етноцентру мали вільний доступ до приміщення. Задля надання можливості творчим колективам Сватівської громади розвивати свої творчі здібності в етноцентрі «Слобожанська хата», було прийнято рішення встановити чіткий графік занять творчих колективів громади. Але деякі учасники художньої самодіяльності не сприйняли ці нововведення та вирішили, що таким чином їм зовсім відмовляють у використанні приміщення ентоцентру.

Минулого тижня невідомі проникли в приміщення етноцентру «Слобожанська хата» скориставшись дублікатом ключів та залишили безлад за собою (фото звіт додається). Наразі працівники відділу культури міської ради замінили замки від будівлі та навели лад в приміщенні.

Незабаром етноцентр «Слобожанська хата» знову відкриє свої двері для творчих людей.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису