18 лютого Сватівський міський голова Віта Сліпець провела робочу зустріч з представниками ПРООН, які здійснюють супровід проєктів, що реалізуються на території Сватівської громади за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку.

У зустрічі взяли участь експерт з антикорупційної діяльності ПРООН Іван Сікора, експерт з соціального менеджменту ПРООН Всеволод Яковлєв, технічний радник з реалізації проєктів ПРООН м. Сєвєродонецьк Сергій Уксусов, експерт по закупівлям ПРООН Сергій Погосян, голова Сватівської райдержадміністрації Валерій Честних, радник Сватівського міського голови Олексій Горшков, начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та інформаційної діяльності виконавчого комітету Сватівської міської ради Людмила Кобзева, директор КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня» Сватівської міської ради Олена Риженкова.

Учасники наради обговорили проблемні питання, які виникають під час реалізації проєктів за рахунок коштів Європейського інвестиційного банку на території громади та шляхи їх вирішення. Запрошеними було озвучено, що перший етап реалізації проєктів буде завершений до 30 жовтня 2021 року.

Після зустрічі представники ПРООН ознайомилися з ходом реалізації проєктів в КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня» Сватівської міської ради Луганської області та МКП «Сватівський водоканал».