СВАТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 05 березня  2021 р.                                 м. Сватове                                                               № 58  

 

Про скликання  четвертої  сесії Сватівської міської ради

Луганської області восьмого скликання

 

            Керуючись п. п. 20 ч. 4 ст. 42, 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

  1. Скликати 18 березня 2021 року о 10-00 годині у великій залі засідань міської ради четверту сесію Сватівської міської ради восьмого скликання за адресою: пл. 50-річчя Перемоги, 36.

 

  1. Внести до проекту порядку денного четвертої сесії міської ради питання:
  1. Про внесення змін до бюджету Сватівської міської територіальної громади на 2021 рік.
  2. Про внесення змін в рішення другої сесії Сватівської міської ради восьмого скликання від 16.01.2021р. № 2/57 «Про передачу майна, грошових коштів та зобов'язань Сватівської міської ради розпорядникам бюджетних коштів».
  3. Про передачу майна, грошових коштів та зобов'язань Сватівської міської ради розпорядникам бюджетних коштів.
  4. Про  передачу майна Сватівської міської ради  Луганської області комунальним підприємствам.
  5. Про  внесення змін в рішення другої сесії Сватівської міської ради восьмого скликання від 16.01.2021р. № 2/58 «Про передачу майна Сватівської міської ради розпорядникам бюджетних коштів».
  6. Про внесення змін до Положення про відділ культури, молоді та спорту Сватівської міської ради.
  7. Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи – СВАТІВСЬКОЇ ВЕЧІРНЬОЇ (ЗМІННОЇ) ШКОЛИ СВАТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ.
  8. Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи – Хомівської загальноосвітньої школи I ступеня Сватівської міської ради Луганської області.Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи – ПЕРШОТРАВНЕВОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ I СТУПЕНЯ СВАТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛУГАНЬКОЇ ОБЛАСТІ.
  9. Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи – МАНЬКІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ I-II СТУПЕНІВ СВАТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ.
  10. Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи – КРУГЛІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ I-III СТУПЕНІВ СВАТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ.
  11. Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи – Комсомольської  загальноосвітньої школи I ступеня Сватівської міської ради Луганської області.
  12. Про  передачу майна Сватівської  міської  ради  розпоряднику бюджетних коштів.
  13. Про внесення доповнень до рішення  Сватівської міської ради від 24.12.2020 № 2/30 «Про встановлення розміру плати для батьків за перебування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти Сватівської міської ради на 2021 рік»
  14. Про внесення змін до рішення Сватівської міської ради від 24.12.2020 № 2/50 «Про затвердження міської комплексної соціальної програми Сватівської міської ради на 2021 рік».
  15. Про внесення змін до Положення про старосту.
  16. Про затвердження Положення про відділ соціального захисту населення Сватівської міської ради Луганської області.
  17. Про покладання повноважень на Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Сватівської міської ради Луганської області.
  18. Про покладання обов’язків з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/ перебування фізичних осіб; видачу довідок та ведення  реєстру сіл/селищ в межах території сільської ради.
  19. Про звільнення директора МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА  «СВАТІВСЬКА МІСЬКА ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ» СВАТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ Хомутова О.П.
  20. Про розгляд звернення Аксьонової О.В.
  21. Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи – МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СВАТІВСЬКА МІСЬКА ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ» СВАТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ.
  22. Про визначення розпорядника субвенції за місцевим бюджетом та замовника (кінцевого беніфіціара).
  23. Про затвердження Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян Сватівської міської територіальної громади на залізничному транспорті приміського сполучення на 2021 рік.
  24. Про розроблення історико-архітектурного опорного плану м. Сватове  Луганської області з визначенням меж та режимів використання зон охорони пам’яток та історичних ареалів.
  25. Про присвоєння нової  адреси нежитловим будівлям по вул. Центральна №1/25,  №1/12,№1/19, №1/11, №1/5, №1/32, №1/29,№1/21, №1/26 с. Чепигівка  Сватівського району Луганської області.
  26. Про присвоєння нової  адреси нежитловим будівлям по вул. Центральна №1/15,  №1/16, №1/17 с. Чепигівка Сватівського району Луганської області.
  27. Про присвоєння нової  адреси нежитловим будівлям по вул. Центральна №1/8,  №1/9 с. Чепигівка Сватівського району Луганської області.
  28. Про присвоєння нової  адреси нежитловим будівлям по вул. Центральна №1/10,  №1/14, №1/22 с. Чепигівка Сватівського району Луганської області   Про об’єднання подвір’їв  житлових будинків  №20 та   № 20-а по  вул. Борова  с. Кругле Сватівського району Луганської області.
  29. Про внесення змін до рішення від 24.12.20 р. № 2/51 «Про затвердження міської програми розвиток житлово-комунального господарства та благоустрою Сватівської міської ради на 2021 рік».
  30. Про затвердження Положення та структури «Центру надання соціальних послуг Сватівської міської ради».
  31. Про закріплення депутатів Сватівської міської ради за виборчими округами. 
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність громадянину Брайловському Сергію Костянтиновичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: Луганська область, м. Сватове, кв. Залізничників, 137г.
  33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність громадянці Баєвій Тетяні Олександрівні  для ведення особистого селянського господарства за адресою: Сватівська міська рада Сватівського району Луганської області
  34. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність громадянці Бєлік Анні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, контур № 1013, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність громадянці Брюхановій Ларисі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, вул. Жовтнева, 34, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці  Брюхановій Ларисі Миколаївні, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: с. Свистунівка, вул. Жовтнева, 34, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність громадянину Герасименку Олександру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Сватівська міська рада Сватівського району Луганської області
  38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність громадянину  Гордійчуку Володимиру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, вул. Підгорна, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Дубині Андрію Миколайовичу, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Сватове,                         вул. Медова, 3, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність громадянці Ємець Галині Миколаївні  для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Маньківка, контур №75, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Житло Ніні Григоріївні, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Сватове, вул. Садова, 173, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність громадянину Зайцеву Олександру Петровичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Лагідне, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам Карпенку Петру Михайловичу та Карпенко Зінаїді Петрівні, яка передається у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Сватове, вул. Конституції, 3, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  44. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність громадянину Кошовому Василю Андрійовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, контур №892, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці  Григоренко Марії Лазарівні, яка передається у власність громадянці Крикуновій Тетяні Василівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Сватове, пров. Котляревського, 11, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  46. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність громадянці Кушнарьовій Юлії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, вул. Жовтнева, 30, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  47. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Луцишеній Тетяні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, контур № 1028, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Малижку Миколі Васильовичу  у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована за межами населених пунктів на території, яка враховується в Сватівській міській раді Сватівського району Луганської області
  49. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Малюку Владиславу Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Промінь, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  50. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Микитенко Галині Валентинівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Містки, вул. Покровська, 122, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  51. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Молчанову Василю Івановичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, вул. Роздольна, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  52. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Моргуну Олексію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, вул. Підгорна, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  53. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Нестеренко Наталії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, вул. Жовтнева, 32, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  54. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Поздняковій Марині Юріївні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, контур № 1013, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  55. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Сердюку Юрію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, вул. Степова, 28, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Сім'янистому Сергію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, вул. Підгорна, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  57. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Терентьєвій Олені Григоріївні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, контур № 1028, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  58. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Хворостяну Василю Івановичу  для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Коржове, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  59. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Хоружій Галині Петрівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, вул. 1 Травня, 52, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  60. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Хоружому Ігорю Васильовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, вул. Шевченка, 17, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Чайці Валентині Іванівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, вул. Роздольна, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  62. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Чайці Миколі Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Свистунівка, контур № 1013, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Чередниченку Андрію Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Сватівська міська рада Сватівського району Луганської області
  64. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок 2-ом громадянам у власність для ведення особистого селянського господарства, що розташовані за межами населених пунктів Мілуватської сільської ради Сватівського району (Карташов Олександр Леонідович, Токарчук Олег Костянтинович)
  65. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок 3-м громадянам у власність для ведення особистого селянського господарства, шляхом поділу земельної ділянки, кадастровий номер 4424083500:04:001:0012, розташованої за межами населених пунктів Мілуватської сільської ради Сватівського району (Зінченко Данило Олексійович, Донець Микита Миколайович, Дворко Леонід Сергійович
  66. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок 3-м громадянам у власність для ведення особистого селянського господарства, що розташовані за межами населених пунктів Мілуватської сільської ради Сватівського району (Іващенко Володимир Дмитрійович, Іващенко Лідія Іванівна, Шаповалова Людмила Іванівна)
  67. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок 3-ом громадянам у власність для ведення особистого селянського господарства, що розташовані за межами населених пунктів, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Новомикільській сільській раді Кремінського району Луганської області (Літовченко Дем’ян Ігорович, Олійник Андрій Сергійович, Тарельник Олександр Володимирович)
  68. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок 3-ом громадянам у власність для ведення особистого селянського господарства, що розташовані за межами населених пунктів, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Новомикільській сільській раді Кремінського району Луганської області (Літовченко Дем’ян Ігорович, Олійник Андрій Сергійович, Тарельник Олександр Володимирович)
  69. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,0000 га у власність для ведення особистого селянського господарства (код 01.03) гр. Васильєвій Ірині Григорівні, розташованої в межах населеного пункту за адресою: с. Зміївка, Сватівської міської ради Сватівського району
  70. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Боцмановській Лідії Борисівні власність для будівництва індивідуальних гаражів, яка розташована за адресою: Луганська область, м. Сватове, кв. Незалежності, 39г
  71. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Новохацькій Ользі Іванівні у власність для будівництва індивідуальних гаражів, яка розташована за адресою: Луганська область, м. Сватове, кв. Мирний, 305г
  72. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Стахнів Едуарду Едуардовичу у власність для будівництва індивідуальних гаражів, яка розташована за адресою: Луганська область, м. Сватове, пл. 50 річчя Перемоги, 27г
  73. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Сліпець Галині Калениківні для ведення особистого селянського господарства за адресою: Луганська область, Сватівський район, с. Лагідне.
  74. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,4057га у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Літвіновій Оксані Ігорівні, яка за даними державного земельного кадастру враховується в межах населеного пункту с. Зміївка, Сватівської міської ради Сватівського району
  75. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1137 га у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Симоненку Петру Петровичу, розташованої в межах населеного пункту за адресою: вул.. Весела, 89, м. Сватове, Сватівського району Луганської області.
  76. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Барабашу Ігорю Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Луганська область, Сватівський район, с. Лагідне.
  77. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Барабашу Юрію Олеговичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Луганська область, Сватівський район, с. Лагідне.
  78. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Брюханову Павлу Олександровичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Луганська область, Сватівський район, Свистунівська сільська рада
  79. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Вербі Володимиру Михайловичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Луганська область, Сватівський район, с. Коржове.
  80. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Лавці Дмитру Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Луганська область, м. Сватове, вул. Л.Бикова, 30.
  81. Про внесення змін до рішення Сватівської міської ради Луганської області від 24.12.2020р №2/45 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, на території Сватівської міської ради Луганської області, та передачу у власність земельних ділянок громадянам на території Сватівської міської ради Луганської області»
  82. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів гр. Коваленку Володимиру Івановичу (м. Сватове, кв. Будівельників, 2).
  83. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів гр. Козьменко Світлані Миколаївні (м. Сватове, вул. Ново-Старобільська б/н).
  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Невениці Інні Валеріївні для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: Луганська область, м. Сватове, кв. Будівельників, 3
  85. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається в оренду гр. Полякову Володимиру Григоровичу для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: Луганська область, м. Сватове, пров. Базарний,14г.
  86. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення, яка перебуває у власності гр. Полякова Володимира Григоровича для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1733га за адресою: м. Сватове, пров. Базарний, 14, Сватівської міської ради Сватівського району Луганської області
  87. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Головним управлінням статистики у Луганській області, загальною площею 0,1067 га, яка розташована за адресою: пл. 50 річчя Перемоги, 3а, м. Сватове Луганської області (кадастровий номер 4424010100:24:218:0011)
  88. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,0649 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Хмеленко Надії Миколаївні, розташованої в межах населеного пункту м. Сватове, кв. Залізничників, б/н
  89. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка передається у власність гр. Хом’як Вірі Іванівні для будівництва індивідуальних гаражів, за адресою: Луганська область, м. Сватове, вул. Просіна, 5г
  90. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ширяєвій Любові Григоріївні (м. Сватове, проспект будівельника Забурдаєва,3).
  91.  Різне.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря Сватівської міської ради  Т. БЕРВЕНО.

 

 

 

Сватівський міський голова                                                      Віта СЛІПЕЦЬ