Дорогі жінки!

Вітаю вас з Міжнародним жіночим днем!

Роль жінки у світі неможливо переоцінити. Ви — професійні лікарки, бізнесменки, вчительки, виховательки, агрономи, професорки, політичні діячки. Взагалі немає такої професії, де жінка не може добитися успіху.

З прадавніх віків жінку в Україні величали Берегинею. Наші жінки є уособленням віри в подолання всіх труднощів і перешкод. Ви завжди були і будете символом життя на землі, джерелом натхнення, краси і чарівності. Ви є тією душевною основою, яка зберігає сім'ю, підтримує тепло домашнього вогнища, дбайливо передає з покоління в покоління народні традиції та звичаї.

Сьогодні, у непростий для України час, жінки все частіше обирають професію військослужбовиці. Ви вміло тримаєте зброю в руках, аби захистити країну від ворогів.

Дорогі жінки! У цей прекрасний весняний день бажаю вам міцного здоров’я і довголіття, щастя і достатку, родинного затишку і палкого кохання, здійснення всіх мрій та гармонії в житті.

Нехай життя збагачує вас жіночою мудрістю, дарує приємні несподіванки, необмежені можливості, цікаві зустрічі й тепло близьких людей.

З повагою - Сватівський міський голова Віта Сліпець