Фото без описуз 29 березня по 01 квітня 2021 року структурним підрозділом "Попаснянська дистанція колії" будуть проводитись роботи з виконання середнього ремонту колії з використанням машин важнкого типу на перегоні Сватове-Кабаннє через переїзд 884 км, який знаходиться по провулку Залізничний - квартал Докучаєва міста Сватове. Переїзд буде закритий частково. Рух автотранспорту з 9.00 по 19.00 буде проводитись по одній полосі проїжджої частини.

З 29 березня по 30 квітня 2021 року будуть проводитись роботи з виконання середнього ремонту колії з використанням машин важнкого типу на перегоні  Сватове-Кабаннє через переїзд 890 км + 362 м, який знаходиться в селі Мілуватка по вулиці Миру. Переїзд буде закритий для руху автотранспорту. Об’їзд буде здійснюватись по вулиці Слобожанська під шляхопроводом, по вулиці Підгорна, перевулок Шепеля на село Новомикільське. Дата та час закриття переїзду буде повідомлено додатково. 

З 29 березня по 30 квітня 2021 року будуть проводитись роботи з виконання середнього ремонту колії з використанням машин важнкого типу на перегоні  Сватове-Кабаннє через переїзд 895 км + 807 м, який знаходиться в селі Новомикільське по вулиці Бондаря. Переїзд буде закритий для руху автотранспорту. Об’їзд буде здійснюватись по вулицям Залізнична, Гагаріна, Мічуріна. Дата та час закриття переїзду буде повідомлено додатково. 

Прес-служба Сватівської міської ради