Триває підготовка до проведення пятої сесії Сватівської міської ради, проведення якої заплановано на останній четвер квітня. Як і на попередній сесії, значна кількість, більше ста, буде стосуватися розгляду земельних питань.         Фото без опису

         Так як розгляд цих питань може викликати багато дискусій, невдоволення населення, бізнесових і політичних “розбірок”, Сватівський міський голова Віта Сліпець дуже ретельно підходить до вивчення і підготовки питань перед винесенням їх на розгляд сесії.

             Вчора, 30 березня, голова постійної комісії  з питань земельних відносин, природокористування, екології, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою Любов Полякова разом з керівником відділу земельних ресурсів, просторового планування та екології міської ради Альоною Акименко та представником проектної організації ПП «Українські геодезичні системи» розглянули заяви громадян з виїздом на місцевість (вул. Лісова – зміна цільового призначення земельної ділянки, майдан Злагоди – для будівництва індивідуальних гаражів, вул. Красноріченська – щодо приватизації земельної ділянки, вул. Лісова –  розгляд спірних питань землекористування).