Гірка звістка про нФото без описуепоправну втрату сколихнула Сватівську громаду, Мілуватський старостинський округ.

Відійшла у Вічність добра і щира людина Сідельник Любов Семенівна. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу її близьких і рідних. Світлий, добрий спомин про Любов Семенівну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею.

Сьогодні ми згадуємо її як людину, яка за час своєї трудової діяльності зробила багато для розвитку та процвітання села Мілуватка. Любов Семенівна була вмілим керівником, здібним організатором, люблячою мамою та бабусею. Народилася Любов Семенівна 10 листопада 1947 року в селі Серники Висоцького району Ровенської області.

В травні 1967 року переїхала до с. Мілуватка Сватівського району, де вийшла заміж за Сідельника Миколу Івановича. У 1969 році працювала у колгоспі «Прогрес». У 1971 році продовжувала трудову діяльність у сільській бібліотеці. З 1995 року по 2009 рік Сідельник Любов Семенівна очолювала посаду секретаря Мілуватської сільської ради.

Вона брала активну участь в житті села, одружила багато мілуватчан. Була творчою, доброю, скромною жінкою, доброзичливою колегою, професіоналом своєї справи. Виховала сина та доньку.

Сьогодні, у цей важкий час, Сватівська громада низько схиляє голову у скорботі. Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять про Любов Семенівну вічно житиме у наших серцях.

Висловлюємо свої найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати дітям, онукам, рідним і близьким покійної.

Вічна пам’ять та Царство Небесне!