СВАТІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 15 квітня  2021 р.                                   м. Сватове                                                               № 99    

 

Про скликання п’ятої сесії Сватівської міської ради

Луганської області восьмого скликання

 

            Керуючись п. п. 20 ч. 4 ст. 42, 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

  1. Скликати 29 квітня 2021 року о 10-00 годині у великій залі засідань міської ради пяту сесію Сватівської міської ради восьмого скликання за адресою: пл. 50-річчя Перемоги, 36.
  2. Внести до проекту порядку денного п’ятої сесії міської ради питання:

 

  1. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту Сватівської міської ради Луганської області на 2021-2023 роки.
  2. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу та призначення  на посаду керівників закладів загальної середньої освіти Сватівської міської ради Луганської області.
  3. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу та призначення  на посаду керівника та консультантів комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Сватівської міської ради Луганської області.
  4. Про внесення змін до «Програми підтримки жителів Сватівської територіальної громади на 2021 рік, які хворіють на цукровий діабет», яка затверджена рішенням Сватівської міської ради № 3/4 від 18.02.2021.
  5. Про затвердження Порядку надання платних послуг комунальними закладами, які підпорядковуються відділу культури, молоді та спорту Сватівської міської ради.
  6. Про зміну юридичної адреси Комунального закладу «Сватівський ліцей №1» Сватівської міської ради Луганської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  7. Про критерії обов’язковості утворення наглядової ради в комунальних підприємствах, які перебувають в управлінні Сватівської міської ради Луганської області.
  8. Про затвердження  Статуту  КОМУНАЛЬНОГО  НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СВАТІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ» СВАТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ в новій редакції.
  9. Про затвердження Положення про наглядову раду КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТА «СВАТІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ» СВАТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ та складу наглядової ради.
  10. Про затвердження Статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СВАТІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» СВАТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ в новій редакції.
  11. Про затвердження Положення про наглядову раду КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СВАТІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» СВАТІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ та складу наглядової ради.
  12. Про намір передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Сватівської міської ради, та включення об’єкта нерухомого майна до Переліку другого типу.
  13. Про внесення змін до Міської комплексної соціальної програми на 2021 рік.
  14. Про затвердження Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СВАТОВЕ – БЛАГОУСТРІЙ» в новій редакції.
  15. Про затвердження Статуту МІСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА «СВАТІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ РИНОК» в новій редакції.
  16. Про внесення змін до рішення третьої сесії Сватівської міської ради восьмого скликання від 18.02.2021 № 3/6 «Про затвердження штатного розпису по загальному та спеціальному фондах, залишку коштів спеціального фонду на початок року, надходжень та видатків спеціального фонду Сватівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на 2021 рік».
  17. Про внесення змін до рішення Сватівської міської ради від 18.03.2021 № 4/24 «Про затвердження Міської комплексної програми соціальної підтримки сімей учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил, поранених учасників АТО/ООС та вшанування пам’яті загиблих на 2021-2023 роки».
  18. Про затвердження Статуту МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СВАТІВСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ» в новій редакції.
  19. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Сватівської міської ради (нова редакція).
  20. Про присвоєння окремих адрес частинам житлового будинку по квартал Докучаєва, 5,  місто Сватове.
  21.  Про об’єднання та  присвоєння нової адреси окремим частинам житлового будинку по вул. Трударів, №67, №67А, місто Сватове.
  22. Про присвоєння окремих адрес частинам житлового будинку по вул. Миру, 37,  місто Сватове.
  23. Про затвердження Комплексної міської програми соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи  на 2021 рік.
  24. Про затвердження Соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на 2021-2023 роки.
  25. Про присвоєння окремих адрес частинам житлового будинку по вул. Слобожанська, 24,  місто Сватове.
  26. Про внесення змін до бюджету Сватівської  міської територіальної громади на 2021 рік.

27-249. Земельні питання.

250.   Різне.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря Сватівської міської ради  Т. БЕРВЕНО.

 

 

Сватівський міський голова                                                      Віта СЛІПЕЦЬ