Сьогодні, 27 квіФото без описутня, на засіданнях постійних комісій розглядалися проєкти рішень порядку денного сесії. Заплановано на пленарному засіданні розглянути більше 250 питань. Вони стосуються внесення змін до міського бюджету, погодження прийняття міських програм та змін до існуючих, затвердження порядку проведення конкурсів на посади керівників освітніх закладів, положень про наглядові ради медичних установ міської ради, затвердження статутів міських комунальних установ і підприємств в новій редакції.

 ЛевовуФото без опису долю питань порядку денного займуть земельні питання, їх більше двохсот. Комісія, майже тиждень, опрацьовувала проекти рішень, що стосувалися надання дозволів на виготовлення та затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передачі земельних ділянок у власність, оренди земельних ділянок та інші, які надійшли до відділу земельних ресурсів, просторового планування та екології Сватівської міськради.

 Опрацьовані питання із рекомендаціями постійних комісій будуть внесені на розгляд чергового пленарФото без описуного засідання сесії Сватівської міської ради 29 квітня, рішення щодо них прийматимуть депутати під час голосування.