Фото без описуСпівпраця з громадськістю – це запорука успіху громади та важливий крок на шляху укріплення  партнерських відносин влади та громади.

Підписано меморандум про співпрацю Сватівської територіальної громади в особі Сватівського міського голови Віти Сліпець та ГО «Майбутнє Українського Донбасу» в особі голови правління громадської організації Олега Якубова.

Підписання цього документу сприятиме розвитку громадської активності та взаємодії з владою у сфері культурних, інформаційних та освітніх проектів.

Для системної ефективної роботи необхідно залучати громадські організації. Відкритість та прозорість – це ті принципи на яких ми вибудовуємо свою роботу. Підписання меморандуму  є підтвердженням цьому.

Фото без описуСпівпраця, підтримка та сприяння розвитку молодіжних ініціатив, проєктна та грантова діяльність громадських організацій, підприємств та установ – є складовими розвитку громадянського суспільства. І тільки скоординована спільна робота та підтримка  громадськості  дозволить подолати такі соціально важливих питання як:

Захист суспільних, правових, економічних, соціальних, культурних, освітніх, екологічних, творчих, вікових, медичних, спортивних та інших спільних інтересів мешканців громади.

Ми готові підтримувати ініціативи та співпрацювати  з громадськістю задля подолання існуючих викликів  та формування нових якісних стандартів життя Сватівської територіальної громади.

 

Прес центр