Фото без опису     18 травня 2021 року свій  поважний ювілей — 80-й День народження — відзначає Борис Миколайович Корляков — шанована і авторитетна людина, лідер дорожної галузі Луганщини, Заслужений  будівельник України, Почесний громадянин міста Сватове, ветеран місцевого самоврядування, меценат та благодійник.

     З ювілеєм Бориса Миколайовича вітали  Сватівський міський голова Віта Сліпець, секретар міської ради Тетяна Бервено,  дружина, діти та онуки, рідні та близькі.

     Життєвий шлях Бориса Корлякова є прикладом служіння обраній професії. Пройдені всі щаблі службового зростання  від робітника до керівника великого підприємства - «Сватівський Райавтодор», начальника «Служби автомобільних доріг у Луганській області».

     Будівельник – одна з небагатьох людських професій, яка залишає по собі наочний, матеріальний слід на землі, видозмінює світ навколо, і в тому є особлива відповідальність і сенс місії будівничого.

     Ви, Борисе Миколайовичу,  завжди відчували цю відповідальність  і перед своїми земляками зі Слобожанського краю, і перед виробничими колективами, які очолювали. Під Вашим керівництвом збудовано сотні кілометрів доріг, без яких неможлива життєдіяльність Луганщини. Своєю невтомною працею Ви здобули багато заслужених почесних  нагород і відзнак Батьківщини - наголосила Віта Сліпець.

     Тож, у день великого ювілею бажаємо Вам, дорогий Борисе Миколайовичу,  і надалі міцно тримати руку на будівельному пульсі. Ваш досвід і мудра порада завжди є доречними для нас, Ваших учнів і послідовників.

     Сватівська міська рада висловлює глибоку вдячність за Ваші величні справи. Прийміть щирі вітання і найкращі побажання міцного здоров’я, а також щасливого довголіття у мирі та злагоді. Бажаємо Вам сил та натхнення на майбутні звершення, невичерпної наснаги та життєвої енергії.