У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Святий обов'язок кожного із нас – всебічно підтримувати їх та робити усе можливе, аби життя дітей було мирним і щасливим.

Водночас це свято і дорослих - усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Усміхнені личка, довірливі обійми маленьких рук - це те, задля чого ми живемо.

Сьогодні, в цей святковий день, за сприяння Сватівського міського голови Віти Сліпець, діти з інвалідністю, діти з багатодітних родин та діти, над якими встановлено опіку в 2021 році, отримали подарунки.

Немає більшого щастя, аніж посмішки щасливих дітей, для цього ми живемо, працюємо задля того, щоб майбутнє нашої країни було квітучим, радісним та спокійним. То ж давайте сіяти в дитячих серцях зерна поваги, терпеливості, взаєморозуміння, турботи та любові. Тоді, над нашими головами завжди буде мирне небо, довкола ряснітимуть засіяні хлібами поля, а звідусіль лунатиме безтурботний сміх прийдешніх поколінь.