У п’ятницю, 25 Фото без описучервня, відбулося засідання сьомої чергової сесії Сватівської міської ради восьмого скликання. На засіданні були присутні 18 депутатів з 26 обраних.

Депутати розглянули 18 загальних та 104 земельних питань. В ході сесії затвердили бюджетні питання, оновлений склад виконавчого комітету, прийняли Міську цільову програму забезпечення пожежної та техногенної безпеки в закладах освіти Сватівської міської ради на 2021–2022 роки.

Також на сесії було розглянуто низку питань відділів економіки, житлово-комунального господарства, комунальних підприємств «Свтове-тепло», «Сватівський міський ринок».

На пленарному засіданні депутати своїми рішеннями затвердили матеріали із землеустрою та надання у власність та оренду земельних ділянок, розглянули звернення фізичних та юридичних осіб з питань регулювання земельних відносин.

Найбільша увага була зосереджена на питанні проведення інвентаризації земель комунальної власності та створення комісії з інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, розташованих на території Сватівської міської ради.

Загалом сесія міської ради була конструктивною та плідною: депутати голосували поіменно.