Фото без опису

12 серпня Сватівський міський голова Віта Сліпець провела чергове засідання сесії Сватівської міської ради. Депутатами було розглянуто 147 питань порядку денного.

На сесії присягу склав депутат Сватівської міської ради Віктор Проскурін у зв'язку із складанням депутатського мандату Валерієм Честних.

В ході сесійного засідання внесено зміни до бюджету Сватівської міської територіальної громади на 2021 рік. Прийняте рішення про затвердження статуту в новій редакції денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі без надання послуги цілодобового перебування та надано згоду на прийняття з державної у комунальну власність територіальної громади міста Сватове майна для забезпечення функціонування Центру надання адміністративних послуг, утвореного на її території, та взяття зобов’язання використовувати його за цільовим призначенням.

Зокрема депутати прийняли рішення про комплектування груп у дошкільних підрозділах комунальних закладів: «Коржівський ліцей», «Свистунівський ліцей», «Новомикільський ліцей», «Рудівська гімназія» Сватівської міської ради Луганської області на 2021/2022 навчальний рік.

134 питання, які розглянули сьогодні на сесії народні обранці, стосувалися землеустрою та землекористування.