Шановні мешканці громади!Фото без опису

В комунальному підприємстві «Сватове-благоустрій» Сватівської територіальної громади функціонує служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, що мають порушення опорно-рухового апарату «Соціальне таксі».

Для заявок на послуги перевезень потрібно звертатися в робочі дні с 8.00 до 17.00 в комунальне підприємство «Сватове-благоустрій» або за телефоном:

066-974-43-91 Олена Володимирівна.

 

Також, ви можете залишити свою заявку на офіційному сайті Сватівської територіальної громади в розділі «Контакти», заповнивши Форму  зворотного зв’язку та вказавши: Прізвище, ім’я, по-батькові,  адресу електронної пошти, контактний телефон та текст повідомлення. А саме про необхідність отримання послуги «Соціальне таксі».

Важливо! Під час проходження перевірки чат-бота необхідно вказувати результат прикладу! Після цього натиснути кнопку «Надіслати повідомлення».

 

Фото без описуФото без опису

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Для надання послуги з перевезень необхідно заповнити документи: заява, договір про надання послуг перевезення згода на обробку персональних даних,  надати копію паспорта та копію ідентифікаційного коду.

Автотранспорт використовується для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, що мають порушення опорно-рухового апарату, до комунальних підприємств, медичних та банківських установ, державних організацій, автовокзалів, залізничних вокзалів, до установ органів влади, органів місцевого самоврядування, соціального захисту, протезно-ортопедичних установ, до відділень реабілітації, для взяття участі в культурно-масових заходів.

Послуги служби «Соціальне таксі» надаються не частіше 2-х разів на місяць по території Сватівської міської ради.