Свято ДнФото без описуя фізичної культури та спорту сприймається суспільстві як свято здоров’я, молодості, мужності та величі духу. Фізичне виховання – це здоров’я нації, здоров’я нашої родини – всіх жителів громади.

Тому Сватівський міський голова Віта Сліпець всебічно сприяє створенню всіх необхідних умов, аби спорт не тільки у місті Сватове, а й на сільських територіях громади стрімко розвивався.

Напередодні Дня фізичної культури та спорту на стадіоні комунального закладу «Центр фізичного здоров’я населення Сватівської громади «Спорт для всіх – Стожари» Сватівська громада відзначила це спортивне свято.

На урочистостях міський голова Віта Сліпець привітала спортсменів з їх професійним святом. Тренерам спортивних секцій очільниця громади вручила спортивні форми «Сватівська МТГ СК «Стожари» та нові м’ячі для волейболістів.

В рамках заходу тренер з фітнесу Ярослава Шевцова провела руханку, в якій взяли участь Сватівський міський голова Віта Сліпець, заступник Сватівського міського голови Ірина Корлякова, депутати міської ради, старости сіл, селищ, представники підприємств, установ та організацій громади, громадськість.