Підтримка родинФото без опису, які виховують дітей з особливими потребами – є одним із пріоритетних напрямків роботи міської ради. Такі родини щодня самотужки долають труднощі, які існують в нашому непристосованому для особливих дітей життєвому просторі. Тому Сватівським міським головою Вітою Сліпець ініційовано участь у проєкті «СПІЛЬНО». Інтегровані соціальні послуги та реагування на СОVID – 19 на Сході України», завданням якого є допомогти громадам посилити соціальну підтримку сімей із дітьми та сприяти соціальній згуртованості.

В рамках проекту , який буде розміщений в приміщенні міського молодіжного центру «Слобожанська духовна криниця імені Миколи Щепенка».

10 вересня Сватівським міським головою Вітою Сліпець, заступником міського голови Іриною Корляковою, директором міського центру соціальних служб Іриною Кириченко спільно з представниками Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) були обговорені питання щодо внесення корективів до технічної частини проекту з облаштування центру.

Проєкт «СПІЛЬНО» впроваджується UNICEF Ukraine та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW) Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew. У Консорціум входять Українська мережа за права дитини, Надія і житло для дітей, Partnership for Every Child / Кожній дитині, СОС Дитячі Містечка Україна та ГО «Соціальна Синергія».

#UNICEFUkraine#ПосольствоНімеччинивКиєві@BMZ.BUND