Фото без опису   20 вересня 2021 року під головуванням заступника міського голови І. Корлякової відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступника міського голови В. Честних, секретаря міської ради Т. Бервено з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради, старостами.

   Зібрання було проведено з урахуванням карантинних вимог. Під час наради проаналізовано поточний стан справ у громаді та визначено коло головних завдань на найближчий період. Усі керівники підприємств, відділів, служб та старости доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили найнагальніші питання на поточний тиждень.

   Зокрема, прозвучали актуальні питання життєдіяльності громади, які стосуються соціальної сфери, фінансів, медицини, культури, освіти, спорту, благоустрою.

   Основним було питання щодо захворюваності на COVID-19, про що доповіли керівники закладів охорони здоров’я О. Риженкова та Р. Левенець. У звязку зі збільшенням кількості випадків захворюваності на COVID-19 серед мешканців громади, було акцентовано увагу на необхідності вакцинації всіх, хто не має протипоказань, аби вберегти себе та своїх близьких від цієї недуги та її страшних наслідків!

    По завершенню наради заступником міського голови традиційно було надано ряд доручень на поточний тиждень окремим керівникам структурних підрозділів міської ради.

Прес-центр