На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні

     В рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» , 15 - 16 вересня 2021 року в м. Маріуполь радник Сватівського міського голови Олексій Горшков та начальник відділу комунальної власності, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Шумаков прийняли участь у семінарі «Місцеве самоврядування і ОСББ: синергія зусиль».

     Учасники семінару отримали актуальну інформацію з питань діяльності ОСББ та підвищили навички ефективної комунікації з ініціативними групами.

    В рамках семінару Левицький Дмитро - юрист, старший спеціаліст з адвокації ОСББ та Погорєлова Вікторія - старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ, розглянули важливі теми: "Орган місцевого самоврядування як співвласник багатоквартирного будинку", "Ефективна комунікація органів місцевого самоврядування зі співвласниками багатоквартирного будинку". Представники органів влади Маріуполя розповіли про діючі програми та досвід підтримки ОСББ.

    Відвідавши успішні ОСББ та Центр створення та підтримки ОСББ Маріуполя, учасники змогли наочно переконатися в досягненнях маріупольських співвласників ББ (термомодернізація і капремонти ж/фонду ОСББ, прибудинкова територія), з метою подальшого впровадження їх в Сватівській громаді.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні На зображенні може бути: дерево та на відкритому повітрі Немає опису світлини.

     Сватівська міська рада готова надати підтримку всім бажаючим працювати над створенням ОСББ та у підготовці необхідних для цього документів.

 

Прес-центр