Фото без опису     22-24 вересня 2021 року у місті Харків в рамках проєкту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні - Крок вперед» адміністратори центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Сватівської міської ради Віта Дуднік, Євгенія Радько на чолі з керівником відділу Оленою Гирею прийняли участь у тренінгу для представників органів місцевого самоврядування та об’єднань громадян, що співпрацюють з ними. Тренінг проводився  за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

     Метою тренінгу було розвинення компетенції представників органів місцевого самоврядування у їх співробітництві з громадами. Під час всього тренінгу детально було розглянуто ефективну комунікацію органів влади та мешканців громади,  методи забезпечення прозорості та відкритості діяльності органів місцевого самоврядування, конструктивну взаємодію органів місцевого самоврядування зі ЗМІ та організаціями громадянського суспільства, дизайн-підхід в наданні державних послуг, а також участь мешканців громади у бюджетному процесі (Бюджет участі, Прозорий бюджет).

     Три дні злагодженої командної роботи абсолютно різних за поглядами людей  з чотирьох різних областей України під вмілим керівництвом та креативним підходом до викладання тренерів Юрія Орла та Олега Кулініча були наповнені  нескінченними емоціями, цікавим інтерактивом та невичерпною енергетикою.