Фото без опису

     На території Сватівської міської ради серед населення продовжується опитування, що стосується визначення потреб  громади у соціальних послугах. Дослідження відбувається в рамках проєкту «Спільно 2. Соціальні послуги для сімей у громаді». 

     Опитування здійснюється у невеликах фокус - групах серед вразливих категорій населення: сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю; сім’ї, які забезпечують альтернативні форми виховання;

сім’ї з дітьми в складних життєвих обставинах; одинокі батьки, багатодітні сім’ї, внутрішньо-переміщені особи. 

     Опитування проводять члени Робочої групи з питань визначення потреб населення у соціальних послугах, серед яких працівники відділу соціального захисту населення міської ради, служби у справах дітей та центру соціальних служб.

“Проект СПІЛЬНО впроваджується Дитячим фондом ООН (UNICEF Ukraine) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW) Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew В Консорціум входять Українська мережа за права дитини, Надія і житло для дітей, Партнерство «Кожній дитині», СОС Дитячі містечка Україна та Соціальна Синергія”.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису