Посольство України в Республіці Узбекистан виявило зацікавленість щодо співробітництва з підприємствами Луганської області та пропонує наступне.

  1. Підприємствам харчової промисловості з метою просування продукції на узбецький ринок заповнити посилання для постачальників мереж узбецьких супермаркетів:

https://postavshik.korzinka.uz/ – найбільша торгова мережа в РУз;

мережа Carrefour зацікавлена у пошуку нових постачальників і українські компанії, які зацікавлені у розширенні географії продажу товарів можуть подати свої заявки за наступним посиланням: http://surl.li/asewl ;

мережа «Макро» – відповідальні за імпорт торгової мережі «Макро» – a.kuchkarov@msmarket.uz u.davxanov@msmarket.uz u.davhanov@gmail.com, www. Makromarket.uz;

мережа супермаркетів «HAVAS» приймає заявки від постачальників на сторінці https://havasfood.uz/ru/cooperation/.

2. Компаніям, які працюють у сфері агробізнесу (зернові, масляні культури, добрива, сільськогосподарська техніка та запасні частини до неї) пропонується започаткування співпраці з Республіканською універсальною агропромисловою біржою Республіки Узбекистан – https://exchange.uz/ru/ (в Узбекистані досить популярна біржова торгівля). Керівник торговельного відділу – Тьо Сергій Валентинович (+ 998 90 972 22 62), провідний брокер – Світлана Рудакова (+ 998 90 188 70 88)