Шановні суб’єкти господарювання!

 

Підпунктом 5 пункту 8.1. Правил благоустрою населених пунктів Сватівської міської ради, затвердженими рішенням 23 сесії 7-го скликання  від 27 серпня 2018 р. №23/26 (далі - Правила), встановлено розміри меж прилеглої території до торговельних центрів, магазинів, підприємств, установ, організацій та інших об’єктів, які надають послуги населенню у числовому значенні, що складає 20 м від меж земельної ділянки, яка надана у власність або користування, та до проїжджої частини вулиці.

Крім цього, під час ожеледиці суб'єкти господарювання зобовязані очищати та посипати тротуар і підхід до пішохідного переходу через дорогу, спуски та підйоми. Також нагадуємо, що суб’єкти господарювання зобовязані своєчасно очищати від льоду та бурульок покрівлі, карнизи будівель та водостічні труби з дахів.

У разі, встановлення порушень умов Правил, відповідно до пункту 1 частини 1 статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення уповноважені на те посадові особи органів місцевого самоврядування мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення стосовно посадової особи підприємства, установи, організації тощо з дотриманням норм статей 254, 256 КУпАП.

 

З повагою,

Виконавчий комітет Сватівської міської ради 


Фото без опису