У зв'язку з різким збільшенням хворих на території України в цілому, та у Сватівський громаді зокрема, на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, 28 січня під головуванням заступника Сватівського міського голови Валерія Честних відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС.

     З метою мінімізації ризиків інфікування дітей хворобою COVID-19, рішенням даної комісії серед іншого було рекомендовано на засіданнях педагогічних рад закладів загальної середньої освіти Сватівської міської ради розглянути питання щодо використання технологій дистанційного навчання для учнів 1-11 класів на термін з 31 січня 2022 року по 11 лютого 2022 року.

     Терміни дистанційного навчання можуть змінитися в залежності від епідеміологічної ситуації в громаді. Під час карантину учням забороняється відвідувати заклади освіти.

     Шановні мешканці громади!

     Будьте максимально відповідальними та свідомими, дотримуйтеся особистої гігієни та правил карантину. Без нагальної потреби не виходьте на вулицю, не відвідуйте громадські місця та використовуйте засоби особистої гігієни. За наявності будь-яких проявів вірусної інфекції як у дорослих, так і дітей звертайтеся до свого сімейного лікаря.

     Бережіть себе, своїх рідних та будьте здорові!