15 лютого на Фото без опису міської ради розглядалися проєкти рішень порядку денного сесії. На пленарному засіданні заплановано розглянути 95 питань. Вони стосуються затвердження Програми «Замовлення на навчання медичних спеціалістів у ДЗ «Луганський державний медичний університет» на 2022 – 2026 роки» та Програми розроблення схем планування та забудови територій (містобудівної документації ) Сватівської територіальної громади на 2022-2024 роки. Заслухані звіти про виконання міських комплексних програм.

78 питань порядку денного стосуються земельних питань: надання дозволів на виготовлення та затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передачі земельних ділянок у власність, оренди земельних ділянок та інші, які надійшли до відділу земельних ресурсів, просторового планування та екології Сватівської міськради.

Опрацьовані питання із рекомендаціями постійних комісій будуть внесені на розгляд чергового пленарного засідання 17-ї сесії Сватівської міської ради 17 лютого, рішення щодо них прийматимуть депутати під час голосування.